Diesel Aggregaat huren

Diesel Aggregaat huren? De Potter levert zowel eenvoudige als de meest complexe aggregaten

Diesel aggregaat huren op een plek waar geen stroom is? Zoekt u een verhuurbedrijf op het gebied van diesel aggregaat huren? Onze partner Generent verhuur is voortgekomen uit De Potter Aggregaten, welke zich sinds 1991 bezig houdt met: verkoop, onderhoud en service van stroomaggregaten / noodstroomaggregaten en toebehoren. Iedereen die stroom nodig heeft op een plaats waar geen stroom is of op een tijdstip dat er geen stroom voorhanden is kan bij ons terecht om een diesel aggregaat te huren voor de juiste toepassing. Zo hebben wij een eigen verhuurvloot van machines van 2 tot 200 kVA. Hiermee kunnen wij in verschillende klantwensen voorzien. Indien u een diesel aggregaat wilt huren leveren wij ook de eventuele benodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor het huren van stroomaggregaten/ noodstroomaggregaten, verdeelkasten, kabels en werkverlichting. Voor meer informatie en de mogelijkheden van een diesel aggregaat huren kijkt u op onze site. Een overzicht vindt u hier.

Diesel aggregaat huren in diverse uitvoeringen

Inden u een diesel aggregaat wilt huren kunnen wij u het beste leveren. Wij hebben namelijk verschillende soorten van 0,5 tot 150 kVA in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij:

  • Dieselgenerators van 2,5 tot 30 kVA in open uitvoering.
  • Dieselgenerators geluid gedempt van 2,5 tot 150 kVA.
  • Gebruikte generators, inruilmachines als zijn of geheel nagezien

Wilt u snel over stroom beschikken? Ook tijdens noodsituaties zijn wij het aangewezen adres om een diesel aggregaat te huren. Wij voorzien u zo snel mogelijk van de juiste aggregaten zodat u direct gebruik kunt maken van noodstroom. Welke wij leveren hangt af van uw energiebehoeften. Graag vertellen wij u hier meer over.

Maak a.u.b. uw keuze:

De Potter Aggregaten logo
De Potter Aggregaten
Diesel Aggregaat huren? De Potter levert zowel eenvoudige als de meest complexe aggregaten
Laat uw reactie achter
Aggregaten voor uw bedrijf

Copyright © 2023 De Potter Aggregaten | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap