Bezoek de website van Generent

Diesel Aggregaat huren Gorinchem

Zoekt u een verhuurbedrijf op het gebied van diesel aggregaat huren in Gorinchem. Generent verhuur is voortgekomen uit De Potter Aggregaten, welke zich sinds 1991 bezig houdt met: verkoop, onderhoud en service van stroomaggregaten / noodstroomaggregaten en toebehoren.

Iedereen die stroom nodig heeft op een plaats waar geen stroom is of op een tijdstip dat er geen stroom voorhanden is (noodstroom) kan bij ons terecht om een  diesel aggregaat te huren in Gorinchem voor de juiste toepassing. Generent heeft een eigen verhuurvloot van machines van 2 tot 200 kVA.

Dus wilt u een stroom/ noodstroom diesel aggregaat huren in Gorinchem, dan bent u bij Generent aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren van stroomaggregaten/ noodstroomaggregaten, verdeelkasten, kabels en werkverlichting. Diesel Aggregaat huren Gorinchem

Voor meer informatie en de mogelijkheden van een diesel aggregaat huren te Gorinchem kijkt u op onze site. Een overzicht van de verhuurmogelijkheden vindt u onder de knop prijslijsten.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen