Bezoek de website van Generent

DYNAMO'S

Naast startmotoren zijn wij gespecialiseerd in het repareren, reviseren en leveren van ruil dynamo’s. Dynamo’s zijn de elektrische energiebron van alle voertuigen. Een betrouwbare en goed functioneerde dynamo is een vereiste voor elk voertuig. Snelle service en levering zijn bij ons vanzelfsprekend. Voor personenwagens, vrachtwagens, industrie, heftrucks en grondverzet leveren wij nieuwe of gereviseerde dynamo’s uit voorraad. Ook reparatie van uw eigen dynamo is mogelijk. Mocht de benodigde dynamo niet op voorraad zijn dan kunnen wij  zorgen voor een snelle levering. Doordat wij werken met vele betrouwbare partners kunnen wij u snel van dienst zijn met de dynamo die u zoekt.

Defect

Wanneer u te kampen heeft met een defecte dynamo in uw voertuig zal de accu snel leeg gaan. Bij een defecte dynamo zullen de elektrische onderdelen namelijk niet meer optimaal functioneren. Als u bij ons komt met uw gedemonteerde dynamo dan kunnen wij deze beoordelen wat lonend is, repareren, reviseren of gelijk een ruilunit. Dit afhankelijk van de kosten en uw wensen.

Testen

Twijfelt u over de werking van uw dynamo? Laat deze dan testen. In onze werkplaats beschikken wij over de juiste apparatuur om dynamo’s te testen. Onze vakmensen zijn technisch geschoold en zijn op de hoogte van de eigenschappen van deze producten. Uw dynamo verlaat onze werkplaats pas wanneer deze uitgebreid getest is en in perfecte staat verkeert.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee en geven eerlijk advies. Daarnaast leveren wij artikelen van hoogwaardige kwaliteit.