Honda-De-Potter

Slide2

Welkom bij de Potter Aggregaten

De Potter Aggregraten is leverancier van Honda aggregraten

Visa-Aggregraten-De-Potter

slide3

Welkom bij de Potter Aggregaten

Betrouwbare stroomaggregaten voor elke toepassing

STARTMOTOREN

Startmotoren

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en hoogwaardige nieuwe startmotor heeft De Potter Aggregaten deze voor u. Het in- en verkopen van startmotoren is al jaren onze specialiteit. Sinds 1991 voorzien wij klanten vanuit een ruime voorraad van startmotoren en kunnen u van dienst met:

  • reparatie
  • revisie
  • ruil

Met trots mogen wij u mededelen dat wij met meer dan 400 ruilunits de grootste in de Bommelerwaard zijn.

Soorten

Een startmotor is een elektromotor die helpt bij het starten van een verbrandingsmotor. Dit wordt gebruikt bij vele voertuigen.  Voor personenwagens, vrachtwagens, grondverzet en industrie heftrucks hebben vrijwel direct uit voorraad een startmotor leverbaar. Startmotoren zijn belangrijke onderdelen van voertuigen. Wanneer die van u niet goed werkt is het dan ook van belang deze snel en vakkundig te laten vervangen, repareren of reviseren.

Revisie

Naast het leveren van nieuwe startmotoren zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van motoren. Tijdens revisie wordt de gehele motor gedemonteerd en gereinigd. Daarnaast beoordelen we deze op kwaliteit en vervangen de onderdelen die defect zijn. Indien mogelijk kunnen we bepaalde onderdelen herstellen en bewerken. Door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen bent u na de revisie weer verzekerd van een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Klanten

Wij leveren startmotoren aan specialisten, garages en particulieren. Doordat wij dagelijks nieuwe startmotoren inkopen vindt u in ons assortiment gevarieerde typen. Vindt u niet de juiste startmotor binnen ons huidige assortiment? Dan gaan wij voor u kijken of we er een binnen korte termijn kunnen leveren.

Service

Goede prijs/kwaliteit verhouding en service is waar wij voor staan. Alle revise startmotoren in onze voorraad zijn compleet gedemonteerd, gecontroleerd en grondig gereinigd. Alle onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage worden direct vervangen. Onze service gaat verder dan uitsluitend verkoop van startmotoren. Uiteraard kunt u voor deskundig advies bij ons terecht. Dagelijks staat ons enthousiaste team voor u klaar. Bij De Potter Aggregaten bent u altijd verzekerd van de beste oplossing. 

De Potter Aggregaten logo
De Potter Aggregaten
Startmotoren huren?

Copyright © 2021 De Potter Aggregaten | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap